WEBSHOP

Alles voor een
aangekleed huis
of bedrijfspand

Alles voor een aangekleed huis of bedrijfspand

WEBSHOP

Op zoek naar een nieuwe vloer, raambekleding of wilt u aan de slag met wanden of stoffering? Voor in huis of voor uw bedrijf? Bij Braza Projectinrichting bent u aan het juiste adres. Laat u inspireren en bestel hier al uw producten. Wilt u advies over een bepaald product? Of wilt u dat wij alles voor u uit handen nemen? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.
Toont alle 83 resultaten

Quartzline Cementitious LCS is een kant-en-klare vloeibare cementgebonden mortel voor het maken van dekvloeren. Cementitious LCS voldoet aan NEN-EN 13813, dekvloermortel en dekvloeren. Aan te brengen in laagdikten vanaf 30 mm. Sterkteklasse CT-C16-F3.
Deze renovatiemortel laat zich gemakkelijk verwerken en vloeit erg goed. Het materiaal hoeft minimaal gedobberd te worden.

 

Cementitious LCS

€ 11,50

per zak

Quartzline Cementitious DCS is een kant-en-klare droge cementgebonden mortel voor het traditioneel smeren van dekvloeren. Cementitious DCS voldoet aan NEN-EN 13813, dekvloermortel en dekvloeren. Aan te brengen in laagdikten vanaf 30 mm. Sterkteklasse CT-C12-F2.
De mortel is geschikt voor het op traditionele wijze smeren van normaal te belasten dekvloeren in woning- en utiliteitsbouw. Verder is deze zandcement te gebruiken voor het aansmeren van dekvloeren onder afschot.

 

Cementitious DCS

€ 13,50

per zak

Quartzline Cementitious MRP is een pasteuze, niet vloeiende cementgebonden, minerale mortel. Zeer geschikt voor het vullen van gaten, gleuven en oneffenheden in cementgebonden en andere steenachtige vloeren. Ook geschikt voor het uitvlakken en repareren van traptreden en kleine vloeroppervlakken binnen. Verpakt per 20KG.

mortel mortel

€ 22,10

per zak

Een gipsgebonden egalisatiemortel voor het binnenshuis egaliseren van gezonde calciumsulfaat gebonden ondergronden (anhydriet of alpha-halfhydraat) in laagdiktes van 5 tot 40 mm. Geschikt voor vloerverwarming. Laat zich goed verpompen en schuren. Is zelf nivellerend, krimp- en spanningsarm en snel verhardend. Niet geschikt voor houten, industriële en permanent vochtige vloeren (buitenshuis en badkamers). Moet met een vloerbedekking worden afgewerkt.

 

Alpha SL Underlayment 5-40mm gb egaline

€ 22,-

1

Een gipsgebonden vezelversterkte egalisatiemortel geschikt voor het binnenshuis egaliseren van gezonde calciumsulfaat gebonden ondergronden (anhydriet of alpha-halfhydraat) in laagdiktes van 2 tot 20 mm. Geschikt voor vloerverwarming. Laat zich goed verpompen en schuren. Zelf nivellerend, krimp- en spanningsarm en snel verhardend. Niet geschikt voor houten, industriële en permanent vochtige vloeren (buitenshuis en badkamers).

Alpha SL Underlayment 2-20mm F gb egaline

€ 28,75

per zak

De Alpha SL Underlayment is een gipsgebonden, zelf nivellerende egalisatiemortel voor gebruik binnenshuis. Geschikt voor calciumsulfaat gebonden ondergronden, zoals anhydriet of alpha-halfhydraat vloeren. Gemakkelijk verwerkbaar en goed verpompbaar voor laagdiktes tussen 2 en 20 mm. De Alpha SL Underlayment kan gebruikt worden over vloerverwarming, is krimp- en spanningsarm en snelverhardend.

Alpha SL Underlayment is niet geschikt voor een houten ondergrond, industriële toepassing of in permanent vochtige ruimtes. Deze egalisatie is een onderlaag en moet voorzien worden van een vloerafwerking.

 

TDS Alpha Underlayment 2-20mm.NL.V1.1

€ 26,25

per zak

Quartzline Cementitious SL Decorative is een zelf nivellerende, cementeuze, decoratieve minerale gietvloer voor esthetische toepassingen en beschikt over een hoog polymeer gehalte.
De verharding vindt plaats door zowel de hydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren.
Door de hoge witheid van dit product vormt het de ideale basis om samen met het Quartzline kleurenmengsysteem gekleurde vloerafwerkingen te realiseren.
Zo goed als alle RAL, NCS en Sikkens kleuren zijn mogelijk. Ook andere kleuren in overleg mogelijk.
De vloer aanbrengen in een laagdikte van tussen de 3 mm en 6 mm.
Quartzline Cementitious SL Decorative is ontwikkeld met speciaal geselecteerde reactieve en non-reactieve vulstoffen. Na het uitgebreid testen van de exacte korrelsamenstelling van deze vulstoffen in combinatie met een op maat gemaakt vloeimiddel, leveren wij tot op de dag van vandaag een van de beste nivelleringseigenschappen in de decoratieve markt. Dit verzekert een perfect gekleurde en betonachtige uitstraling.

170313 TDS Cementitious SL Decorative.dutch.rev V1.8 RDY

€ 40,75

per zak

Een zelf nivellerende, cementeuze, minerale gietmassa voor het egaliseren van allerhande ondergronden tot een laagdikte van maximaal 10 millimeter. Uitermate geschikt als ondergrond voor gelijmde vloeren zoals linoleum, marmoleum, pvc, vloerbedekking of parket. De verharding vindt plaats door zowel de hydratatie van de minerale bindmiddelen als de filmvorming van polymeren. De vloer is na drie uur drogen weer beloopbaar.

201008 TDS Cementitious SL Underlayment 1-10mm SK.dutch.rev V1.0 RDY

€ 30,-

per zak

Een vezelversterkte zelf nivellerende, cementeuze, minerale gietmassa voor het egaliseren van ondergronden zoals beton en cement dekvloeren in laagdiktes van 5 tot 40 millimeter. Krimp- en spanningsarm, snel verhardend en machinaal te verpompen. De vloer is na drie uur drogen weer beloopbaar. Geschikt als ondergrond onder tegels, vloerbedekking of parket.

 

TDS Cementitious SL Underlayment 5-40mm F.NL.V1.1

€ 22,75

per zak

Een zelf nivellerende, cementeuze, minerale gietmassa voor het egaliseren van ondergronden zoals beton en cement dekvloeren in laagdiktes van 2 tot 20 millimeter. Krimp- en spanningsarm, snel verhardend en machinaal te verpompen. De vloer is na drie uur drogen weer beloopbaar. Geschikt als ondergrond onder tegels, vloerbedekking of parket.
Verbruik 1,6 kg. (poeder) egaline per M2 per mm

170314 TDS Cementitious SL Underlayment.dutch.rev V1.7 RDY (1)

€ 20,65

per zak

Vraag vrijblijvend een offerte aan